1. HABERLER

  2. PETROL

  3. OPET’e enerji ve sağlık ödülleri

OPET’e enerji ve sağlık ödülleri

Enerji Günlüğü - OPET, 10. Uluslararası Stevie Ödülleri'nde enerji ve sağlık kategorisinde iki ödüle layık bulundu.OPET'ten yapılan açıklamaya göre...

OPET’e enerji ve sağlık ödülleri

Enerji Günlüğü - OPET, 10. Uluslararası Stevie Ödülleri'nde enerji ve sağlık kategorisinde iki ödüle layık bulundu.

OPET'ten yapılan açıklamaya göre OPET, iş dünyasının performansını değerlendiren Uluslararası Stevie Ödülleri'nde iki ayrı ödül kazandı.

Enerji Kategorisi'nde 50 ülke, 3 bin 300 aday arasından "Yılın Şirketi" olarak ilk 3'e giren OPET, "Yılın Sağlık, Güvenlik ve Çevre Programı" kategorisinde ise "Temiz Tuvalet Kampanyası" ile ödüle layık görüldü.

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, sektörün büyük oyuncuları arasındaki tek yerli şirket olarak fark yaratan bir marka olduklarını belirterek, dünyada enerji alanında yılın şirketlerinden biri olmanın ve Türkiye'ye böyle bir ödülle dönmenin kendilerine yeni sorumluluklar getirdiğini ifade etti.

HEP FARK YARATMA VE MÜŞTERİLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMA GAYRETİNDE OLDUK

Ağca Amaçlarının yüzde 19'a ulaşan pazar paylarını daha da yukarılara taşımak olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Ödüle layık görülen Temiz Tuvalet Kampanyası, 13 yıldır tuvalet temizliği ve hijyeni konusunda toplumsal bir duyarlılık ve değişim yaratıyor. Yönetim Kurulu Üyemiz Nurten Öztürk'ün liderliğinde ilerleyen Temiz Tuvalet Kampanyası ile bugün Türkiye'de tuvalet temizliği ve hijyeni konusunda önemli bir değişim yarattık. Bununla da kalmayıp Suudi Arabistan ve Makedonya'da gerçekleştirilen eğitimlerle projemizi yurtdışına taşıdık. Temiz Tuvalet Kampanyası, uluslararası anlamda da gerek OPET'i gerekse Türkiye'yi tanıtan bir proje oldu. Türk Standartları Enstitüsü bizim tuvaletlerimizi örnek alarak Türkiye'deki kamuya açık tuvalet standartlarını yeniden oluşturdu.

Sektörümüzün içinden veya dışından pek çok kurum ve şirket benzer şekilde bizim tuvaletlerimizi model alıp kendi uygulamalarını başlattı. Bu kampanya, tüketicimize kusursuz hizmet anlamında sunduğumuz en önemli faydalardan biri. En son başlattığımız el değmeden açılan tuvalet kapıları uygulamamızda olduğu gibi yeni ürün ve hizmetlerimiz, hızla gelişen istasyon ağımız ve sosyal sorumluluk projelerimizle sektörümüzde hep fark yaratma ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştırma gayretinde olduk" .

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler