1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Orge Enerji Kocaeli ESK’da ilave sözleşme imzaladı

Orge Enerji Kocaeli ESK’da ilave sözleşme imzaladı

Enerji Günlüğü – Orge Enerji, Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü (ESK) Projesi, Teknik Servis Binası Elektrik Tesisatı İşleri ile ilgili sözleşmeyi imzaladı. Orge...

Orge Enerji Kocaeli ESK’da ilave sözleşme imzaladı

Enerji Günlüğü – Orge Enerji, Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü (ESK) Projesi, Teknik Servis Binası Elektrik Tesisatı İşleri ile ilgili sözleşmeyi imzaladı. 

Orge Enerji Elektrik Taahhüt AŞ, daha önce Gama-Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı ile “Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü Projesi” kapsamında çeşitli etapların elektrik taahhüt işlerini üstlenmişti. Şirket, bir süredir yürüttüğü Teknik Servis Binası Elektrik Tesisatı İşleri ile ilgili sözleşme görüşmelerini de sonuçlandırdı ve imzalar atıldı. İmzalanan ilave sözleşmenin parasal tutarı 1.848.478,96 Euro+KDV ve 6.418.095,81 TL+KDV oldu. 

Böylece Orge Enerji’nin işveren Gama-Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı ile imzaladığı sözleşmelerin toplam büyüklüğü 5.619.266,96 Euro+KDV ve 29.067.332,81 TL+KDV seviyesine ulaştı. Orge Enerji’nin proje kapsamında üstlendiği işlerin Aralık 2019’da tamamlanması planlanıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler