1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ORGE Enerji Quasar İstanbul Projesi için anlaştı

ORGE Enerji Quasar İstanbul Projesi için anlaştı

Enerji Günlüğü - ORGE Enerji Quasar İstanbul Projesi’ninelektrik işlerinin yapımı için Viatrans A.Ş.-Meydanbey Ortak Girişimi ile anlaştı.ORGE Enerji...

ORGE Enerji Quasar İstanbul Projesi için anlaştı

Enerji Günlüğü - ORGE Enerji Quasar İstanbul Projesi’ninelektrik işlerinin yapımı için Viatrans A.Ş.-Meydanbey Ortak Girişimi ile anlaştı.

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamayla Viatrans A.Ş.-Meydanbey Ortak Girişimi ile Quasar İstanbul Projesi Elektrik İşlerinin yapımı için toplamda 10 milyon 257 bin 986 Avro tutarında bir anlaşma sağladı. Taraflar sözleşmenin imzalanması için görüşmelere hemen başlama konusunda anlaştılar.

ORGE Enerji tarafından KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimiz ile Viatrans A.Ş.-Meydanbey Ortak Girişimi arasındaQuasar İstanbul Projesi Elektrik İşlerinin tarafımızdan yapılması konusunda, ana kalemler 7 milyon 850 bin Avro ve opsiyonel kalemler 2 milyon 407 bin 986 Avro olmak üzere toplam 10 milyon 257 bin 986 Avro bedel üzerinden anlaşma sağlanmıştır. Sözleşmenin imzalanması için görüşmelere derhal başlanması konusunda taraflarca mutabakata varılmıştır” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler