1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Osmangazi Elektrik Dağıtım`da yönetim değiştirildi

Osmangazi Elektrik Dağıtım`da yönetim değiştirildi

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Osmangazi Elektrik Dağıtım ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış'ın yönetimini değiştirdi.OSMANGAZİ...

Osmangazi Elektrik Dağıtım`da yönetim değiştirildi

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Osmangazi Elektrik Dağıtım ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış'ın yönetimini değiştirdi.

OSMANGAZİ Elektrik Dağıtım ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış’ın yönetimine, yükümlülüklerini yerine getirmemesi ve TETAŞ’a olan 180 milyon liralık borcunu ödememesi gerekçesiyle el konuldu.

Yıldızlar Holding bünyesindeki Eti Gümüş AŞ tarafından kurulan Dedeli Elektrik Dağıtım’ın mülkiyetindeki 1.4 milyon aboneye sahip Osmangazi EDAŞ; Afyon, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerine hizmet veriyor.

Yetkililerden edinilen bilgiye göre, Osmangazi EDAŞ’ta Yıldızlar SSS’i temsil eden Sabahattin Yıldız, Vahit Yıldız ve Sinan Yıldız yönetimden alınırken, başkanlığa TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni; Osmangazi Elektrik Perakende’nin yönetim kurulu başkanlığına da Hasan Hüseyin Savaş atandı.

Önceki ve Sonraki Haberler