1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Pakistan`da kömür konferansı yapılacak

Pakistan`da kömür konferansı yapılacak

Enerji Günlüğü - SGS Pakistan, enerji ve çevre endüstrilerinde kömürün yerinin ele alınacağı ilk çok boyutlu uluslararası kömür konferansını gerçekleştirecek.Pakistan'ın...

Pakistan`da kömür konferansı yapılacak

Enerji Günlüğü - SGS Pakistan, enerji ve çevre endüstrilerinde kömürün yerinin ele alınacağı ilk çok boyutlu uluslararası kömür konferansını gerçekleştirecek.

Pakistan'ın hızla genişleyen kömür endüstrisine yeni katılımcılar kazandırmayı amaçlayan ilk çok boyutlu uluslararası kömür konferansı, 24-25 Kasım 2015 tarihinde SGS Pakistan'ın ev sahipliğinde Lahor kentindeki Pearl Continental Hotel'de gerçekleştirilecek.

Kömür tedariğindeki son gelişmelerin yanı sıra teknolojik yenilikler, elektrik üretimi, sağlık, güvenlik ve çevre konularının ele alınacağı konferansta tüm bu konular Pakistan endüstrisinin perspektifinden değerlendirilecek.

Küresel enerji talebinin 2030 yılına kadar yüzde 55 oranında artış kaydetmesi ve kömürün de içinde yer aldığı fosil yakıtların bu enerji bileşiminde ağırlıklı oranda yer alması öngörülüyor. Kömür talebinin ise 2030 yılına kadar yüzde 70 oranında artacağı tahmin ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler