1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. PERYÖN'e yeni başkan: Berna Öztınaz

PERYÖN'e yeni başkan: Berna Öztınaz

Enerji Günlüğü -  PERYÖN’ün yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına STFA Holding Strateji ve İnsan Kaynakları Başkanı Berna Öztınaz seçildi.İnsan...

PERYÖN'e yeni başkan: Berna Öztınaz

Enerji Günlüğü -  PERYÖN’ün yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına STFA Holding Strateji ve İnsan Kaynakları Başkanı Berna Öztınaz seçildi.

İnsan yönetimi alanında kurulmuş ilk sivil toplum kuruluşu olan, 3 bini aşan üye sayısı ile yaklaşık 2,5 milyon çalışan ve 1147 kuruma ulaşan PERYÖN, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği, 24’üncü Dönem Yönetim Kurulu’nu belirledi. STFA Holding Strateji ve İnsan Kaynakları Başkanı Berna Öztınaz, PERYÖN’ün yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Üyelerinin gönüllü destekleriyle hem ulusal hem de global çapta çok önemli projeleri hayata geçiren PERYÖN’ün bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten STFA Holding Strateji ve İnsan Kaynakları Başkanı ve PERYÖN’ün yeni Yönetim Kurulu Başkanı Berna Öztınaz, “Gelecek iki yıllık görev süremizde iyi olan her şeyi bir adım öteye taşımak için çalışacağız. Belirsizliğin ve değişimin bol olduğu bir dönemden geçiyoruz. Dolayısıyla zamanın ihtiyaçlarına cevap verebilen, Türkiye gerçeklerini göz önünde bulunduran, fark yaratabilecek projelere odaklanmak istiyoruz. Yeni ekibimizde PERYÖN’e uzun yıllar katkıda bulunmuş, derneğin kurumsal hafızasını geleceğe taşıyacak arkadaşlarımız var. Aynı zamanda bize yeni ufuklar açacağını düşündüğümüz yeni ekip üyelerimiz de mevcut. Herkesi kucaklayan, iş üretmeye odaklanan samimiyetle iletişim kurmak için çalışan bir yaklaşımla ilerleyeceğiz. Her zaman olduğu istihdam konusunu ele alacağız. Genç ve kadın işsizliğinin azalmasına yönelik mülteci ve göç konularını dikkatinealan işbirliği hazırlıklarımız var. Diğer yandan insan kaynakları yönetimine dair konuların araştırılması ve raporlanmasına yönelik ülkemizde ciddi bir açık var. Hepimiz referans kaynak bulmakta zorlanıyoruz, ithal çözümlerle ilerlemeye çalışıyoruz. PERYÖN son dönemde bu konuda hatırı sayılır çalışmalar yürüttü. Bilgi üretimi konusunda referans olacak bir STK olarak yola devam etmek niyetindeyiz. Aynı zamanda dünya vatandaşı olacak bir PERYÖN vizyonumuz var” dedi.

PERYÖN 24’ÜNCÜ DÖNEM YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı

Berna Öztınaz

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

İdil Türkmenoğlu

Önder Şenol

Buket Çelebiöven

Pınar Kalay

Murat Yeşildere

Seyfettin Sağlam

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

Prof. Dr. Erdem Özdemir

Çağlayan Aktaş

Gaye Özcan

Burak Yüzgül

Gökhan Toğrul

Ela Kulunyar

Hakan Onel

Yönetim Kurulu Uluslararası Temsilci Üyeleri

Sevilay Pezek Yangın

Ayşe Özpirinçci

Yönetim Kurulu Kamu Temsilci Üyeleri

Yiğit Oğuz Duman

Özden Arslan

Fon ve Kaynak Temsilcisi

Burcu Erol

Denetim Asil Üyeleri

Ali Kamil Uzun,

Mete Türkyılmaz,

Cenk Akın

Denetim Yedek Üyeleri

Dilara Oğur

Eda Akad

Ebru Taşçı Firuzbay

Önceki ve Sonraki Haberler