1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petkim’de reorganizasyopn kapsamında görev değişiklikleri oldu

Petkim’de reorganizasyopn kapsamında görev değişiklikleri oldu

Petkim’de Rafineri ve Petrokimya İş Birimi'nin Bilgi Teknolojileri ve Dijitalleşme Başkan Yardımcılığı ve Varlık Yönetimi Başkan Yardımcılığı görevleri iptal edildi.

Petkim’de reorganizasyopn kapsamında görev değişiklikleri oldu

Enerji Günlüğü - Petkim’de Rafineri ve Petrokimya İş Birimi'nin Bilgi Teknolojileri ve Dijitalleşme Başkan Yardımcılığı ve Varlık Yönetimi Başkan Yardımcılığı görevleri iptal edildi.

Petkim Petrokimya Holding AŞ’de gerçekleştirilen bir dizi organizasyon değişikliği ile Rafineri ve Petrokimya İş Birimi'nin Bilgi Teknolojileri ve Dijitalleşme Başkan Yardımcılığı ve Varlık Yönetimi Başkan Yardımcılığı görevleri iptal edildi ve bu görevler diğer Başkan Yardımcılıkları ve ortak hizmetler kapsamında ilgili birimler altında yeniden yapılandırıldı. 

Öte yandan Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Satınalma ve Tedarik Zinciri Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Rıza Bozoklar’ın görevi sona erdi. Bozoklar’ın yerine Matin Khalilli atandı. 

Rafineri ve Petrokimya İş Birimi İş Mükemmelliği Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Kanan Mirzayev’in de görevi sona erdi. Rafineri ve Petrokimya İş Birimi İş Mükemmelliği Başkan Yardımcılığı görevini bundan  böyle İbrahim Kadıoğlu üstlenecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler