1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol arama ve enerji uzmanı hocalar aranıyor

Petrol arama ve enerji uzmanı hocalar aranıyor

Enerji Günlüğü - Batman Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi enerji, petrol arama ve petrol işletme ana bilim dallarında istihdam edilmek üzere...

Petrol arama ve enerji uzmanı hocalar aranıyor

Enerji Günlüğü - Batman Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi enerji, petrol arama ve petrol işletme ana bilim dallarında istihdam edilmek üzere yardımcı doçentlik kadrosuna birer öğretim üyesi alacak.  

Batman Üniversitesi, çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere öğretim üyeleri alacak. Bu kapsamda Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, enerji ana bilim dalında, petrol arama ana bilim dalında ve petrül işletme ana bilim dalında istihdam edilmek üzere yardımcı doçentlik kadrosuna birer öğretim üyesi de alınacak.

Makina Mühendisliği Bölümü’nde Enerji Ana Bilim Dalında’ki yardımcı doçentlik kadrosu için isteklilerin Makine Mühendisliği Lisansı mezunu olup Enerji Bilim Dalında Doktora yapmış olmaları isteniyor. 

Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü’nde Petrol İşletme Ana Bilim Dalı’ndaki yardımcı doçentlik kadrosu için isteklilerin Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Lisans Mezunu olup ve ilgili Anabilim Dalında Doktora yapmış olmaları gerekiyor. 

Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü’nde Petrol İşletme Ana Bilim Dalı’ndaki diğer yardımcı doçentlik kadrosu için isteklilerin

Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği veya Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalında Doktora yapmış olmaları, Petrol Rezervuar Kaya Mikropaleontolojisi konusunda çalışmaları bulunması isteniyor. 

Adaylar en geç 14 Haziran 2017 tarihi mesai bitimine kadar Batman Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Merkez Kampüsü / BATMAN adresine başvurabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler