1. HABERLER

  2. PETROL

  3. PÜİS: EPDK bayinin sorunlarına daha duyarlı olmalı

PÜİS: EPDK bayinin sorunlarına daha duyarlı olmalı

Enerji Günlüğü - PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, bayilerin sorunlarına EPDK’nın daha fazla duyarlı olması talebinde bulunduklarını söyledi.PÜİS...

PÜİS: EPDK bayinin sorunlarına daha duyarlı olmalı

Enerji Günlüğü - PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, bayilerin sorunlarına EPDK’nın daha fazla duyarlı olması talebinde bulunduklarını söyledi.

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş ve PÜİS Genel Sekreteri Güner Yenigün’den oluşan PÜİS Heyeti, bugün EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Genel Başkan İmran Okumuş, bayilerin ve sektörün sorunlarının daima PÜİS’in önceliği olacağını vurgulayarak, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'dan bayilerin sorunlarına EPDK’nın daha fazla duyarlı olması talebinde bulunduklarını söyledi.

Okumuş, “EPDK Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz’la sıcak ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. 2015 yılının genel bir değerlendirmesini yaptık. Sektörün ve bayilerimizin gündemindeki önemli konuları Sayın Başkanımıza bir kez daha aktardık. PÜİS Genel Başkanlığı görevini üstlendiğim gün sektöre verdiğim birlik ve beraberlik mesajının ardından sektörde yakaladığımız birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, bu birlik ve beraberliğin 2016 yılında daha da artması için PÜİS olarak elimizi taşın altına koymaya devam edeceğimizi Sayın Başkanımıza ilettik. PÜİS’in sorunların çözümü için kamuyla hiçbir zaman kavga etmediğini, bundan sonra da etmeyeceğini, PÜİS’in her zaman kamunun yanında olduğunu Sayın Başkan’a bir kez daha aktardık. Sayın Başkan’dan bayilerin sorunlarına EPDK’nın daha fazla duyarlı olması talebinde bulunduk. Bayilerin ve sektörün sorunları daima PÜİS’in önceliği olacaktır.”

dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler