1. HABERLER

  2. PETROL

  3. PÜİS`ten birlik beraberlik çağrısı

PÜİS`ten birlik beraberlik çağrısı

Enerji Günlüğü – PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, artan terör olayları üzerine birlik, beraberlik ve sağduyu çağrısında bulundu.Petrol Ürünleri...

PÜİS`ten birlik beraberlik çağrısı

Enerji Günlüğü – PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, artan terör olayları üzerine birlik, beraberlik ve sağduyu çağrısında bulundu.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, son dönemde artan terör olayları nedeniyle birlik, beraberlik ve sağduyu çağrısında bulundu.

Açıklamasında, terörü şiddetle kınayan ve lanetleyen Okumuş, şunları söyledi:

“Son dönemde artan terör faaliyetlerini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Başta Dağlıcave Iğdır olmak üzere yaşanan hain saldırılar hepimizi derinden sarstı. Terörsaldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır vebaşsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Yaşadığımız olaylar nedeniyle hepimizin yüreği yanıyor. Ancak bu durum, Ülkemizinbütünlüğüne, birlik ve beraberliğimize en ufak bir gölge düşürmemeli. Bugün herzamankinden daha fazla sağduyulu olmaya, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.PÜİS olarak, ülkemizin tüm kesimlerinin göstereceği ortak duyarlılığın, sağduyunun,birlik ve beraberliğin şiddete ve teröre karşı en büyük güç olduğuna inanıyoruz.Terörün sona ermesi için toplumun tüm kesimlerini birlik ve beraberlik içindesağduyulu davranmaya davet ediyoruz.

Çatısı altında topladığı 9000 üyesi, 15 bölgede şubesi, 81 ilde baştemsilciliği ve 919 ilçedeki temsilciliği bulunan PÜİS, bu konuda üzerine düşen her görevi yerine getirmeye hazırdır. PÜİS bu bağlamda, Ülkemiz genelinde bulunan 20 bin akaryakıt ve otogaz istasyonunun tümüne Türk Bayrağı asılması konusunda gerekli girişimlerde bulunmuştur.”

Önceki ve Sonraki Haberler