1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Rize Çamlıhemşin’de jeotermal işletme ruhsatı verilecek

Rize Çamlıhemşin’de jeotermal işletme ruhsatı verilecek

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bir adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su sahası için ihaleyle işletme ruhsatı verilecek.

Rize Çamlıhemşin’de jeotermal işletme ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bir adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su sahası için ihaleyle işletme ruhsatı verilecek. 

Rize Valiliği İl Encümeni, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kaplıca Köyündeki F46-d4, G46-a1 pafta numaralı ve 479,76ha genişliğindeki bir adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su işletme sahası için 30 yıllık ruhsat vermek üzere, açık arttırma usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 14 Aralık 2021 günü, saat 11.00’de; Rize İl Özel İdaresi, Ana Hizmet Binası, İl Encümeni Toplantı Salonu, Engindere Mahallesi, Rize adresinde yapılacak. İhale için 56.072 lira tahmini bedel belirlendi. İstekliler ihaleye katılabilmek için 1.682,16 lira geçici teminat verecekler. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde, Rize İl Özel İdaresinde ücretsiz görülebilecek ve aynı yerden, 300 lira karşılığında alınabilecek. 

Tekliflerin en geç 13 Aralık 2021 günü mesai sonuna kadar, Rize İl Özel İdaresi, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler