1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Sadıklı HES projesi ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Sadıklı HES projesi ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü – Sadıklı Enerji tarafından Malatya’da yapılması planlanan Sadıklı Regülatörü ve HES projesi ÇED raporu halkıngörüşüne açıldı.Çevresel...

Sadıklı HES projesi ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü – Sadıklı Enerji tarafından Malatya’da yapılması planlanan Sadıklı Regülatörü ve HES projesi ÇED raporu halkıngörüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Malatya İli, Akçadağ İlçesi, Tohma Çayı üzerinde Sadıklı Enerji Üretim Ltd Şti tarafından yapılması planlanan “Sadıklı Regülatörü ve HES” projesi ile ilgili Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu, 03.10.2013 tarih ve 28784 sayılı ÇED Yönetmeliği’nin Geçici 1. Maddesi kapsamında incelenmiş ve ÇED Raporu Özel Formatı’na uygun bulunmuş olduğundan, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu halkın görüşüne açılmıştır.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporunu incelemek isteyenler, Bakanlık merkezinde veya Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler."

Önceki ve Sonraki Haberler