1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Sakarya'da atıksu arıtma tesisi kurulacak

Sakarya'da atıksu arıtma tesisi kurulacak

Enerji Günlüğü - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın kredi desteği ile Sakarya III Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi...

Sakarya'da atıksu arıtma tesisi kurulacak

Enerji Günlüğü - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın kredi desteği ile Sakarya III Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi kurulacak.

Sakarya III Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, tesisin kurdurulması ile ilgili ihaleyi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nın sorumluluğu altında yapılacak olan Sakarya III Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi kapalı zarf teklif almak suretiyle ihale edilecek.

İhalenin kapsamı Sakarya III Organize Sanayi Bölgesinde yer alan işletmelerden kaynaklanacak Evsel ve Endüstriyel nitelikteki atık suları arıtacak atıksu arıtma tesisinin, nihai kapasiteli işletme şartları dikkate alınarak hazırlanmış olan uygulama projelerine göre, I. kademede yapımı öngörülen 9.000 m3/gün kapasiteli tüm ünitelerin yapımı, mekanik ve elektrik ekipmanlarının temini ve montajı, tesisin işletmeye alınması, deneme işletilmesi, bakımı, iş sonu projeleri (as-built) ve işletme-bakım kitaplarının hazırlanması ile idare personelinin eğitilmesi işleri olacak. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 06/09/2016 Saat 10.00'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154   1. Kat 159 nolu Toplantı Salonu Çankaya-Ankara adresinde yapılacak. 

İhale dökümanları da 500 TL karşılığı aynı adresin 155 nolu odasından satın alınabilecek. 

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler