1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Samsun’da bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatı verilecek

Samsun’da bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatı verilecek

Samsun Ladik’te bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihale ile ruhsat verilecek. 

Samsun’da bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü – Samsun Ladik’te bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihale ile ruhsat verilecek. 

Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ladik ilçesi sınırları içindeki bir jeotermal kaynak arama sahasına, iki poligon halinde ve tek seferde arama ruhsatı vermek üzere, açık teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 30 Mayıs 2019 günü; Samsun Valiliği, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Toplantı Salonu, Kale Mahallesi, Kazımpaşa Caddesi, No: 25, İlkadım, Samsun adresinde, saat 14.00’te yapılacak.
 
İhale şartnamesi, mesai saatlerinde Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü’nde bedelsiz olarak görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı yerden satın alınabilecek. 

İsteklilerin, tekliflerini en geç ihale günü, ihale saatine kadar, Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü, İhale Komisyonu’na teslim etmeleri ve ihale saatinde komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekiyor. İsteklilerin ayrıca, 170.961,38 TL’den az olmamak üzere gayrimenkul, menkul, banka mevduat bilgisi, ortaklık payı, ödenmiş sermaye veya sermaye piyasası araçlarını gösterir belge ibraz etmeleri bekleniyor. 

Ruhsatlandırılacak olan ihale konusu arazinin ilçesi, mahallesi, yüzölçümü, ruhsat numarası, muhammen bedeli, geçici teminatı ve ihale saati; aşağıdaki gibi belirtildi. 

İlçesi/Mahallesi: Ladik/Hamamayağı, Kocapınar
Yüzölçümü: 1.987,34ha
Erişim numarası: 3242765
Muhammen bedeli: 59.000 TL
Geçici teminatı: 1.770 TL.

Önceki ve Sonraki Haberler