1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. SEDAŞ'tan öğrencilere yönelik proje yarışması

SEDAŞ'tan öğrencilere yönelik proje yarışması

Enerji Günlüğü - SEDAŞ görev bölgesinde bulunan 4 ildeki başarılı proje geliştiren üniversite öğrencilerini ödüllendirecek.Sakarya Elektrik Dağıtım...

SEDAŞ'tan öğrencilere yönelik proje yarışması

Enerji Günlüğü - SEDAŞ görev bölgesinde bulunan 4 ildeki başarılı proje geliştiren üniversite öğrencilerini ödüllendirecek.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), görev bölgesinde bulunan 4 ildeki üniversite öğrencilerine yönelik ödüllü proje yarışması başlattı.

Sürdürülebilir ve yenilikçi projelerin kabul edileceği yarışmaya başvurular 10 Mart 2017 tarihine kadar yapılabilecek. Yarışmaya beş üniversitenin “Elektrik, Elektrik Elektronik ve Enerji Sistemleri” bölümlerinde eğitim gören 3. ve 4. sınıf öğrencileri katılabilecek.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Öğrenciler yarışmaya, enerji üretimi, enerji iletimi, enerji dağıtımı, enerjinin çevre ile uyumu, enerjide iş güvenliği alanındaki projeleriyle başvurabilecek. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, başvurularını sedas.com web sayfasından yapabilecek.

Yarışma Yürütme Kurulunda SEDAŞ İcra Başkanı ile Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) rektörleri yer alıyor.

BİRİNCİYE 5 BİN TL

“Toplum için yeni teknolojiler” teması ve “Projesi İyi Olan Kazansın!” sloganıyla düzenlenen yarışmanın birincisine 5 bin TL, ikincisine 3 bin TL ve üçüncüsüne 2 bin TL ödül verilecek. Katılımcılardan mansiyona değer görülen 10 proje sahibine de 1000’er TL ödül verilecek. Yarışmaya grup olarak katılanların ödülü ise 1500 TL olacak.

SONUÇLAR 24 NİSAN’DA

SEDAŞ CEO’su Bekir Sami Güven, projelerin ön değerlendirmesinin 24 Mart tarihinde yapılacak ön değerlendirmenin ardından, kalacak 13 projenin ana değerlendirmeye alınacağını söyledi. Ön değerlendirmeyi aşan projelerin listesi 31 Mart 2017 tarihinde açıklanacak. Bu projelerin sahibi öğrenciler, 24 Nisan 2017 tarihinde değerlendirme kuruluna sunumları ile projelerini anlatacaklar. Dereceye giren projelere ödülleri aynı günün akşamın düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler