1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Senvion Şili ve Avustralya’ya 379 MW türbin sağladı

Senvion Şili ve Avustralya’ya 379 MW türbin sağladı

Alman rüzgar türbini üreticisi Senvion, Şili ve Avustralya’da üç rüzgar santrali için toplam 379 MW’lık türbin sağladı.

Senvion Şili ve Avustralya’ya 379 MW türbin sağladı

Enerji Günlüğü - Alman rüzgar türbini üreticisi Senvion, Şili ve Avustralya’da üç rüzgar santrali için toplam 379 MW’lık türbin sağladı.

Alman yenilenebilir enerji şirketi Senvion bir açıklama yaparak üç rüzgar projesi için toplam 379 MW’lık rüzgar türbini tedariğini tamamladıklarını duyurdu. 

Buna göre Senvion, Şili'de Aela Energia şirketinin kurduğu Los Lagos bölgesindeki Aurora Rüzgar Santrali’ne 43 3.0M122 model türbinler ile Atacama bölgesindeki Sarco Rüzgar Santrali için de 50 3.4M114 model rüzgar türbini sağladı. Aela Energia, Londra merkezli Actis (% 60) ve Dublin merkezli Mainstream Renewable Power (% 40) şirketlerinin ortak girişimi.

Senvion Avustralya’da ise Victoria Eyaleti’nde Pacific Hydro şirketi tarafından kurulacak olan Crowlands Rüzgar Santrali için 39 MM92 model türbin sağladı. 

Her üç santralin kurulum çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Senvion ayrıca 2019 yılının ilk beş ayında, toplam 475 MW'lık türbin tedariği gerçekleştirdiklerini kaydetti. Geçen yılın aynı döneminde şirket 256 MW türbin tedarik etmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler