1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Sepaş hem kazanıyor hem kazandırıyor

Sepaş hem kazanıyor hem kazandırıyor

Enerji Günlüğü – Sepaş Enerji’nin bireylere ve işletmelere elektrik satış sözleşmesi yaparak ek gelir elde etme yolu açan “Enerjinizi Kazanca Çevirin”...

Sepaş hem kazanıyor hem kazandırıyor

Enerji Günlüğü – Sepaş Enerji’nin bireylere ve işletmelere elektrik satış sözleşmesi yaparak ek gelir elde etme yolu açan “Enerjinizi Kazanca Çevirin” projesi toplumun her kesiminden büyük ilgi ile karşılanıyor.

Sepaş Enerji yaptığı basın açıklamasında, bireylere ve işletmelere elektrik satış sözleşmesi yaparak ek gelir elde etme yolu açan “Enerjinizi Kazanca Çevirin” projesi, kısa sürede büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Başvurular içinde ev hanımlarından, üniversite öğrencilerine, muhasebeci, sigortacı, emlakcı ve iş adamlarına kadar farklı meslek grupları bulunduğunu da ekledi.

PROJEYE İLGİ YOĞUN

Projenin açıklanmasından sonra, yüzlerce başvuru yapıldı. Sepaş Enerji yetkilileri her gün yapılan başvuruları değerlendirdiklerini ve projeye gösterilen ilgiden mutluluk duyduklarını, proje kapsamında Sepaş Enerji ailesinin her gün yeni katılımlarla daha hızlı büyüdüğünü belirtiyorlar.

TÜKETİCİ SEPAŞ BAYİSİ GİBİ ÇALIŞIYOR

Sepaş Enerji, “Enerjinizi Kazanca Çevirin” projesi kapsamında bireylere ve işletmelere yeni bir iş kapısı yaratırken, bu projede yer alacak temsilcilerine“Serbest tüketicilerle, yani yıllık 4 bin 500 kilovatsaat, aylık ise yaklaşık 135 TL’ye denk düşen miktarda elektrik fatura ödemesi olan abonelerle,Sepaş adına elektrik satış sözleşmesi yapma yetkisi veriyor. Bu proje kapsamında yetkilendirilen kişiler,Sepaş Enerji bayisi gibi çalışabileceği ve ekstra gelir kazanabileceği bir imkana sahip oluyor.

YENİ BİR İŞ ALANI

Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari “İşletme sahipleri, elektrik satışı yaparak Sepaş Enerji bayisi gibi çalışıyor ve ekstra gelir kazanıyor. Herkes kazandırdığı müşteri başına önemli oranlarda prim almaya hak kazanıyor” dedi.

Ensari, proje kapsamında sadece işletmelerin değil, bireylerin de indirimli elektrik satışı gerçekleştirilebileceğini söyleyerek “Gençler, ev hanımları veya ek gelir kazanmak isteyenherkesi bu projemizden yararlanmak üzere Sepaş Enerji’ye davet ediyoruz” diye ekledi.

135 TL VE ÜZERİ FATURA ÖDEYENLER SERBEST TÜKETİCİ

Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari, Sepaş Enerji’den elektrik almak ve abonelere sunulan kampanyalardan faydalanmak için teknik olarak hiçbir değişiklik yapılmasına gerek olmadığını ifade ederek, “Aylık 135 TL’ye denk düşen miktarda elektrik tüketen aboneler artık elektriğini istediği tedarikçiden alabilecek. Sepaş Enerji adına projemiz kapsamında da yetkilendireceğimiz temsilcilerimiz, ayda ortalama 135 TL ve üzeri fatura ödeyen ve tedarikçisine borcu bulunmayan herkesi Sepaş Enerji’nin indirimli elektrik tarifesine davet ederek, serbest tüketicilerle sözleşme yapabiliyorlar.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler