1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SEPAŞ’tan indirimli tarife bilgisi

SEPAŞ’tan indirimli tarife bilgisi

Enerji Günlüğü -SEPAŞ, SANTEK’13 Fuarında Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na indirimli...

SEPAŞ’tan indirimli tarife bilgisi

Enerji Günlüğü -SEPAŞ, SANTEK’13 Fuarında Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na indirimli elektrik uygulaması hakkında bilgi verdi.

Fuarda stantları dolaşan Karaosmanoğlu, SEPAŞ Enerji ve Satış uzmanlarıyla sohbet ederek, ucuz elektriğe geçmenin nasıl gerçekleştiği hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

SEPAŞ Satış uzmanları, Başkan Karaosmanoğlu’nu bilgilendirirken, “Sanayi kuruluşları ve ticarethaneler kadar meskenler de bizim için çok önemli. Bu yüzden yıllık elektrik tüketimi 5000 kWh’in üzerinde olan ve ayda ortalama 150 TL elektrik faturası ödeyen tüm abonelerimizin,sunacağımız özel avantajlı tarifelerden faydalanmalarını istiyoruz.” dediler.

SEPAŞ, enerji satış uzmanları ile stantlarında, ziyaretçilerine serbest tüketici olarak indirimli elektrik uygulaması veelde edecekleri avantajlar hakkında bilgi veriyorlar.

Önceki ve Sonraki Haberler