Güneş Köprüsü yatırımcılarla güneş şirketlerini buluşturacak

Yatırımcılar ile güneş enerjisi firmalarını web ve mobil uygulama üzerinden bir araya getiren dijital platform "Güneş Köprüsü" açıldı.

Enerji Günlüğü - Yatırımcılar ile güneş enerjisi firmalarını web ve mobil uygulama üzerinden bir araya getiren dijital platform "Güneş Köprüsü" açıldı.

GENSED, Türkiye’nin ilk güneş enerjisi sektörel firma arama platformu "Güneş Köprüsü"nün açıldığını duyurdu. Yatırımcılar ile güneş enerjisi firmalarını web ve mobil uygulama üzerinden bir araya getiren dijital bir platform olan Güneş Köprüsü’nün temel amacı, güneşten elektrik üretmeyi amaçlayan yatırımcılar için güvenilir ve şeffaf bir firma arama sitesi oluşturmak. Bu sayede yatırımcıların daha bilinçli bir şekilde il bazında faaliyet gösteren firmalara ulaşmaları sağlanarak, güneş enerjisi kullanımının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

Güneş Köprüsü, güneş enerjisi sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalara açık. 31.12.2022 tarihine kadar tüm katılımcı firmalar site üyeliğinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Platforma www.guneskoprusu.com web adresi ve web üzerinden telefona indirilen mobil aplikasyon üzerinden ulaşabilecek.