1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. SHC 2015 için avantajlı bilet süresi uzatıldı

SHC 2015 için avantajlı bilet süresi uzatıldı

Enerji Günlüğü - Binalar ve Endüstri için Güneşle Isıtma ve Soğutma Uluslararası Konferansı SHC 2015 için avantajlı bilet süresi uzatıldı.GÜNDER'in...

SHC 2015 için avantajlı bilet süresi uzatıldı

Enerji Günlüğü - Binalar ve Endüstri için Güneşle Isıtma ve Soğutma Uluslararası Konferansı SHC 2015 için avantajlı bilet süresi uzatıldı.

GÜNDER'in ev sahipliğinde 2-4 Aralık 2015 tarihinde WOW Istanbul Ticaret Merkezi'nde bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Binalar ve Endüstri için Güneşle Isıtma ve Soğutma Uluslararası Konferansı SHC 2015 için avantajlı bilet süresi 2 Ekim Cuma günü gece yarısına kadar uzatıldı.

Fiyatlar tüm konferans için avantajlı biletler 760 Euro (Normal fiyatı 950 Euro), öğrenci bileti 480 Euro (Normal fiyatı 670 Euro), üye bileti (ISES,BSW, ESTIF, GÜNDER ve SAHWIA üyeleri için ) 670 Euro (Normal fiyatı 860 Euro) olacak.

Konferans serisi, Güneşle Isıtma ve Soğutma Teknolojileri konusunda yapılacak politika ve Pazar odaklı çalışmalar için dünya genelinde tüm paydaşların katıldığı bir platfom oluşturmayı amaçlıyor.

Konferans, yeni fikirler, yeni kavramlar ve yeni teknolojilerin tartışılması yanında konu ile ilgili öğrencilerin de katılımının amaç edinilmesi nedeniyle daha da çekici bir özellik kazanıyor.

Organizasyonunun PSE AG firması tarafından yapıldığı konferansa yaklaşık 500 katılımcı bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler