1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Sinop Üniversitesi enerji uzmanı 4 öğretim üyesi alacak

Sinop Üniversitesi enerji uzmanı 4 öğretim üyesi alacak

Sinop Üniversitesi, enerji uzmanı bir doçent ve bir doktor ile nükleer enerji uzmanı 2 doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Sinop Üniversitesi enerji uzmanı 4 öğretim üyesi alacak

Enerji Günlüğü - Sinop Üniversitesi, enerji uzmanı bir doçent ve bir doktor ile nükleer enerji uzmanı 2 doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Sinop Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Anabilim Dalı’nda görevlendireceği doçent unvanlı bir kişiyi işe alacak. Doçent kadrosu için motor teknolojileri alanında çalışmalar yapmış olma şartı aranıyor. 

Üniversite ayrıca Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı’nda çalışacak doktor unvanlı bir kişiyi de öğretim üyesi olarak istihdam edecek. Bu kadro için de motor teknolojileri alanında çalışmalar yapmış olmak gerekiyor. 

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Nükleer Enerji Mühendisliği Anabilim Dalı için 2 doktor öğretim üyesi daha alınacak. Bu iki kadrodan biri için modelleme ve simülasyon teknolojileri alanında çalışmalar yapmış olma; diğeri için de kuantum teknolojileri alanında çalışmalar yapmış olma şartları isteniyor. 

Başvuruların en geç 10 Aralık 2020 günü mesai sonuna kadar yapılması gerekiyor. Doktor kadrolarına başvuracak olanlar, başvurularını Sinop Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı’na şahsen veya posta yoluyla yapacaklar. 

Doçent kadrosuna başvuracak olan adaylar ise başvurularını Sinop Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı’na, yine şahsen veya posta yoluyla yapacaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler