1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Sinop`ta 5 hazır beton üreticisine soruşturma

Sinop`ta 5 hazır beton üreticisine soruşturma

Enerji Günlüğü - Sinop'ta anlaşarak fiyat yükselttikleri iddia edilen 5 hazır beton üreticisi için soruşturma başlatıldı.Rekabet Kurulu, Sinop ilinde...

Sinop`ta 5 hazır beton üreticisine soruşturma

Enerji Günlüğü - Sinop'ta anlaşarak fiyat yükselttikleri iddia edilen 5 hazır beton üreticisi için soruşturma başlatıldı.

Rekabet Kurulu, Sinop ilinde hazır beton üretiminde faaliyet gösteren bazı teşebbüslerin anlaşarak fiyat yükselttikleri ve bir araya gelerek kurdukları şirket aracılığıyla faaliyetlerini sürdürdükleri iddiasına ilişkin şikayet başvurusu nedeniyle yürütülen önaraştırmayı karara bağladı.

Önaraştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 26.03.2015 tarihli toplantısında müzakere eden Kurul, bulguları ciddi ve yeterli bularak,Ramazan Çetin Teknik Hazır Beton Ortaklığı ile bu Ortaklığın kuruluşuna iştirak eden, Çetin Nakl. Yakıt San. ve Tic. Ltd. Şti., Çakılsan Yapı Mal. Taş. İnş. Taah. Hafr. San. ve Tic. Ltd. Şti., Dostlar Kum Çakıl İnş. Müt. İhr. İth. San. ve Tic. Ltd. Şti., Magtaş Mad. İnş. Pet. Ür. Oto. Taş. Ürt. San. ve Tic. Ltd. Şti. hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler