1. HABERLER

  2. PETROL

  3. SOCAR Türkiye, TEİD üyeleri arasına katıldı

SOCAR Türkiye, TEİD üyeleri arasına katıldı

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR’ın Türkiye’deki iştirakı SOCAR Türkiye, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına katıldı.

SOCAR Türkiye, TEİD üyeleri arasına katıldı

Enerji Günlüğü - Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR’ın Türkiye’deki iştirakı SOCAR Türkiye, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına katıldı.

2010 yılında kurulan TEİD, bugün GSMH'nın yüzde 15'ini oluşturan ve 250 binin üzerinde çalışanı istihdam eden önde gelen kurum ve kuruluşlardan oluşuyor. İş dünyasının yoğun desteğiyle üye sayısını düzenli olarak artıran TEİD’in yeni üyesi ise, Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR’ın Türkiye’deki iştiraki olan SOCAR Türkiye oldu. 

2008 yılında Türkiye’deki faaliyetlerine başlayan SOCAR Türkiye, 12 yılda 16 milyar dolarlık yatırıma imza attı. Dev tesisleri ardı ardına hayata geçiren SOCAR Türkiye’nin devam eden projeleri de tamamlandığında, yatırım değeri 19,5 milyar dolara ulaşacak. SOCAR Türkiye’nin çatısı altında Petkim, TANAP, STAR Rafineri, SOCAR Terminal, Petkim RES, Bursagaz, Kayserigaz, Enervis, SOCAR Enerji Ticaret, Millenicom, SOCAR Ticaret ve SOCAR Depolama gibi her biri kendi alanında öncü şirketler bulunuyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler