1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Soma Elektrik Demir III Klorür Çözeltisi alacak

Soma Elektrik Demir III Klorür Çözeltisi alacak

Enerji Günlüğü - SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olanDemir III Klorür Çözeltisi imalatı ve teslimi işi hizmeti...

Soma Elektrik Demir III Klorür Çözeltisi alacak

Enerji Günlüğü - SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olanDemir III Klorür Çözeltisi imalatı ve teslimi işi hizmeti alacak.

Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacıolan % 40’lık Demir III Klorür Çözeltisisin alımı için açık ihale usulü ile ihale açtı. İhale bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

İHALE TARİHİ 24 ŞUBAT

İhale 24.02.2014 Pazartesi günü saat 15:00’de SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak.

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar, SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilecek.

İhale Dokümanı SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 50 TL. karşılığı aynı adresten temin edilebilecek. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı hariç ¨ 50,00 doküman bedelini 240-Vakıfbank Soma Şb. TR530001500158007260642600 hesabına yatıracaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler