1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Soma Elektrik redüktör alacak

Soma Elektrik redüktör alacak

Enerji Günlüğü - SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan muhtelif tipte redüktör imalatı ve teslimi işi hizmeti...

Soma Elektrik redüktör alacak

Enerji Günlüğü - SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan muhtelif tipte redüktör imalatı ve teslimi işi hizmeti alacak.

Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan1-2 Ünitelerine Ait Değirmen Redüktörü 2adet,3-4 Ünitelerine Ait Transport Redüktörü 2 adet, 5-6 Ünitelerine Ait Transport Redüktörü 2 adet redüktör imalatı ve teslimi işi için açık ihale usulü ile ihale açtı. İhale bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

İHALE TARİHİ 27 ŞUBAT

İhale 27.02.2014 perşembe günü saat 15:00’de SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü İhale Salonunda yapılacak.

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar, SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’neverilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilecek.

İhale Dokümanı SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 75 TL. karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler