1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Soma RES kapasite artışı halkın görüşünde

Soma RES kapasite artışı halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - Soma Enerji tarafından yapılması planlanan Soma RES Kapasite Artışı projesi ile ilgili ÇED Raporu on gün için halkın görüşüne...

Soma RES kapasite artışı halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - Soma Enerji tarafından yapılması planlanan Soma RES Kapasite Artışı projesi ile ilgili ÇED Raporu on gün için halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Manisa Soma Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan Soma RES Kapasite Artışı (240,1 MWm dan 611,0 MWm a) projesi ile ilgili hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu'nun nihai kabul edildiğini ve on günlüğüne halkın görüşüne açıldığını açıkladı.

Açıklamada, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulunup, nihai kabul edilen Çevresel Etki Değerlendirme Raporu'nun halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta on(10) gün görüşe açıldığı belirtildi.

Görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

SOMA RES KAPASİTE ARTIŞI İÇİN İDK TOPLANTISI

Önceki ve Sonraki Haberler