1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Soma RES Kapasite artışı için İDK toplantısı

Soma RES Kapasite artışı için İDK toplantısı

Enerji Günlüğü - Soma Enerji tarafından yapılması planlanan Soma RES Kapasite Artışı projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı 25 Ekim'de...

Soma RES Kapasite artışı için İDK toplantısı

Enerji Günlüğü - Soma Enerji tarafından yapılması planlanan Soma RES Kapasite Artışı projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı 25 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü,  Soma Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Manisa ili, Soma ilçesi ve Balıkesir ili, Savaştepe ilçesi sınırları içinde yapılması planlanan Soma RES'in kapasitesinin 240,1 MWm'dan 611,0 MWm'a çıkarılma projesi ile ilgili İnceleme Değerlendirme Kurulu toplantısının 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. 

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Enerji'nin bağlı ortaklığı olan Soma Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından ilk başta 140,1 MWm kapasite olarak planlanan ve ardından dört kez kapasite arttırımına gidilen Soma RES'te en son olarak kapasitenin 611,0 MWm'a çıkarılması planlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler