1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Sürdürülebilir gıda için İstanbul'da buluşulacak

Sürdürülebilir gıda için İstanbul'da buluşulacak

Enerji Günlüğü - 3. Sürdürülebilir Gıda Konferansı bu yıl 18 Ekim tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. Sürdürülebilirlik Akademisi ve TÜGİS...

Sürdürülebilir gıda için İstanbul'da buluşulacak

Enerji Günlüğü - 3. Sürdürülebilir Gıda Konferansı bu yıl 18 Ekim tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. 

Sürdürülebilirlik Akademisi ve TÜGİS işbirliği ile bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan “Sürdürülebilir Gıda Konferansı” Dünya Gıda Günü buluşması ile birleşerek gıda sektörünün geleceğini ele alacak.

Dünya Gıda Günü’nü de kapsayacak olan konferansta; sürdürülebilir büyümeden tarıma, inovasyondan dijital dönüşüme, değişen tüketici davranışlarından, sağlıklı beslenmeye, sorumlu üretimden, sorumlu pazarlamaya, gıda atıklarının azaltılmasından, yiyecek içecek sektörüne, gıda perakendeciliğinden, finansmana, gıda lojistiğinden yerel gıdalar ve kültüre, kadının rolünün güçlendirilmesine kadar birçok önemli konuya yer verilecek.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ve de gıda sektörünün işbirliği ile düzenlenen konferansa, bu yılda sektörün tüm paydaşlarının yoğun katılımı bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler