1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TANAP`ın SCADA ihalesine 9 davetli

TANAP`ın SCADA ihalesine 9 davetli

Enerji Günlüğü - TANAP Projesi SCADA ve telekomünikasyon mühendislik, satınalma ve inşaat (EPC) müteahhitleri ihalesine 9 teklif sahibi çağrılacak.Türkiye’nin...

TANAP`ın SCADA ihalesine 9 davetli

Enerji Günlüğü - TANAP Projesi SCADA ve telekomünikasyon mühendislik, satınalma ve inşaat (EPC) müteahhitleri ihalesine 9 teklif sahibi çağrılacak.

Türkiye’nin enerji ihtiyacının karşılanması ve enerji arz güvenliğinin sağlanması bakımından büyük önem taşıyan TANAP Projesi’nde SCADA ve Telekomünikasyon Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) Müteahhitleri için açılacak ihaleye davet edilecek firmalar belirlendi. Buna göre, söz konusu ihaleye yerli ve yabancı olmak üzere toplam 9 istekli çağrılacak.

9 TEKLİF, 14 FİRMA

TANAP SCADA ve telekomünikasyon altyapı ihalesine, ön yeterlilik alarak çağrılma hakkı kazanan teklif sahibi sayısı 9 oldu. Bazı firmalar konsorsiyum şeklinde teklif sunacak. Sürece dahil olan firma sayısı ise toplam 14 olarak kaydedildi. Söz konusu firma ve ortaklıklar şunlar:

1) ABB LIMITED

2) AKKORD INDUSTRY CONSTRUCTION - COBRA GROUP

3) ALCATEL LUCENT TELETAŞ TELEKOMÜNİKASYON AŞ

4) HAVELSAN AŞ - MILENS İLETİŞİM İNŞAAT A.Ş.

5) HONEYWELL AŞ

6 OTF CONTRACTING CO. LTD.

7) PRIZMA GRUP - THALES ITALIA S.p.A

8) TELVENT USA - TELVENT ENERGIA

9) USKOM KOMÜNİKASYON SİSTEMLERİ AŞ - SIEMENS SANAYİ VE TİCARET AŞ

İKİ ANA ORTAK: AZERBAYCAN VE TÜRKİYE

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi(TANAP), Azerbaycan’daki Şah Deniz-2 Sahası’ndan çıkarılarak doğal gazı Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşımak üzere geliştirildi. TANAP'ın iki ana ortağı Azerbaycan ve Türkiye.

İŞTE TANAP'IN İNŞAATINI ÜSTLENECEK FİRMALAR...

http://enerjigunlugu.net/iste-tanapi-insa-edecek-firmalar_11457.html

Önceki ve Sonraki Haberler