1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ Cizre’de trafo merkezi işlettirecek

TEİAŞ Cizre’de trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü – Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Batman Cizre’deki da 400 kV’luk trafo merkezinin işletme hizmeti için ihale açtı.TEİAŞ 16....

TEİAŞ Cizre’de trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü – Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Batman Cizre’deki da 400 kV’luk trafo merkezinin işletme hizmeti için ihale açtı.

TEİAŞ 16. Bölgedeki Cizre iletim trafo merkezinin, bakım ve güvenlik hizmeti hariç, işletme ile ilgili hizmetlerin, Teknik Şartname ve Sözleşme hükümleri doğrultusunda hizmet alımı yolu ile yapılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. Söz konusu işletme hizmeti 3 yıl sürecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihale, 30 Aralık 2016 tarihi saat 14:30’da TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü’nde yapılacak.

İhale dokümanı, TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü, Batı Raman Yolu 2. Km. Batman (Satın Alma ve Ticaret Servisi) adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

İsteklilerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermesi gerekiyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olmak zorunda. Ayrıca ihaleye, konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek.

Tekliflerin ihale saatine kadar TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü Muhaberat Servisine ulaştırılması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler