1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ hizmet alımı yapacak

TEİAŞ hizmet alımı yapacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Ankara ili Sincan Bölgesinde enerji iletim hattı grubunun periyodik kontrol, bakım, onarım ve arızalarının giderilmesi...

TEİAŞ hizmet alımı yapacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Ankara ili Sincan Bölgesinde enerji iletim hattı grubunun periyodik kontrol, bakım, onarım ve arızalarının giderilmesi işini ihale edecek.

TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü, Ankara Sincan Bölgesinde enerji iletim hattı grubunun periyodik kontrol, bakım, onarım ve arızalarının giderilmesi işini ihale edeceğini duyurdu.

İhale, 31.05.2018 tarihinde saat 10:00’da TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğünde yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı, TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğünden görülebilecek ve 100 TL karşılığında temin edilebileceği gibi Satınalma ve Ticaret Şefliğinden talep edilmesi halinde e-mail olarak gönderilecek. İsteklilerin ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler