1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ, ihale yoluyla 4 bin adet fider yönetim rölesi alacak

TEİAŞ, ihale yoluyla 4 bin adet fider yönetim rölesi alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) 4 bin adet fider yönetim rölesi satın alacak.TEİAŞ, Dünya Bankası’ndan Yenilenebilir Enerji...

TEİAŞ, ihale yoluyla 4 bin adet fider yönetim rölesi alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) 4 bin adet fider yönetim rölesi satın alacak.

TEİAŞ, Dünya Bankası’ndan Yenilenebilir Enerji Entegrasyonu Projesi için aldığı ikraz gelirinin bir kısmı ile 4 bin adet fider yönetim rölesi alımı işini kapalı teklif ile ihale edeceğini duyurdu.

Alınacak mallar 180 gün içinde  TEİAŞ Ambarı (Transit Ambarı) Gölbaşı - ANKARA adresine teslim edilecek.

Teklifler en geç 31 Ağustos 2016 saat 14.00'de TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 Zemin Kat Yargı ve İhale Komisyonu Odası Çankaya/ANKARA adresine verilecek.

Teklifler en az 100.000 EUR tutarında veya dönüştürülebilir para cinsinden eşdeğer tutarda bir geçici teminat ile birlikte verilecek.

İngilizce olarak hazırlanmış ihale dökümanları 170 USD - (veya 500 TL) (KDV dahil) geri iadesiz ücreti ödenerek TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 Zemin Kat; Yargı ve İhale Komisyonu Odası Çankaya/ANKARA adresinden alınabilecek.

İstekliler, daha fazla bilgi için Türkiye Elektrik İletim A.Ş - Bilal ÇIRAK (Müdür Yardımcısı G.)’a müracaat edebilecek ve ihale dokümanını http://www.teias.gov.tr adresinden Türkiye Yerel Saati ile 09.00-17.00 saatleri arasında inceleyebilecekler. 

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler