1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ sürücülü araç kiralayacak

TEİAŞ sürücülü araç kiralayacak

Enerji Günlüğü – TEİAŞ Batman ve Diyarbakır’daki müstakil işyerlerinde kullanılmak üzere 12 adet sürücülü araç kiralamak için ihale açtı.TEİAŞ...

TEİAŞ sürücülü araç kiralayacak

Enerji Günlüğü – TEİAŞ Batman ve Diyarbakır’daki müstakil işyerlerinde kullanılmak üzere 12 adet sürücülü araç kiralamak için ihale açtı.

TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, üç yıllığına olmak üzere, 12 adet sürücülü araç kiralama hizmetleri, 4734 sayılı KİK 3-g maddesi kapsamında açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 19/11/2013 tarihinde, Saat 14:00’da TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

Sadece gerekli koşulları taşıyan yerli isteklilerin katılabileceği ihalede teklifler ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğüne elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 250,00 Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilecek. Yine posta yolu ile de 260,00 Türk Lirası karşılığı temin edilebilecek.

Ayrıca istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

İhale sonuçları ise, ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler