1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, TMİ-17/3.1Grup 154 kV Alaşehir, Derbent, Şemikler GIS, Tire, Kemalpaşa, Üniversite TM’ni hizmet alımı yolu ile 3 yıl süre...

TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, TMİ-17/3.1Grup 154 kV Alaşehir, Derbent, Şemikler GIS, Tire, Kemalpaşa, Üniversite TM’ni hizmet alımı yolu ile 3 yıl süre ile işlettirecek.

TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'deki ilanına göre,  TMİ-17/3.1Grup 154 kV Alaşehir, Derbent, Şemikler GIS, Tire, Kemalpaşa, Üniversite TM’nin (Bakım ve Güvenlik Hizmetleri Hariç) hizmet alımı yolu ile 3 (üç) yıl süre ile işletilmesi işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 10/11/2016 tarihinde saat 14:00’da TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü Üniversite Caddesi No: 57 Bornova/ İZMİR adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü Üniversite Caddesi No: 57 Bornova/İZMİR adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü Üniversite Caddesi No: 57 Bornova/ İZMİR adresinde görülebilecek ve 350,00.-TL + KDV karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler