1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ’dan Ankara’da hizmet alımı

TEİAŞ’dan Ankara’da hizmet alımı

Enerji Günlüğü – TEİAŞ Ankara’da beş adet 154 kV iletim Trafo Merkezinin 3. Şahıslarca işletilmesi için (bakım ve güvenlik hariç) ihaleyle hizmet...

TEİAŞ’dan Ankara’da hizmet alımı

Enerji Günlüğü – TEİAŞ Ankara’da beş adet 154 kV iletim Trafo Merkezinin 3. Şahıslarca işletilmesi için (bakım ve güvenlik hariç) ihaleyle hizmet satın alacak.

TEİAŞ 8. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, TMİ/14.8-1 Grubunda yer alan beş adet 154 kV İletim Trafo Merkezlerinin 3. Şahıslarca İşletilmesi (bakım ve güvenlik hariç) ile ilgili hizmet alımı; TEİAŞ’nin 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3/g Maddesi Uyarınca Yapacağı Mal ve Hizmet Alımlarında Uygulanacak Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliği 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İşe başlama tarihinden itibaren 1095 gün sürecek olan hizmet için ihale,10/10/2013 Perşembe günü, Saat 10:00’da TEİAŞ 8. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

Sadece gerekli koşulları taşıyan yerli isteklilerin katılabileceği ihalede teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 8. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Muhaberat ve Arşiv Şefliği Macun Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 254 06105Yenimahalle/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek

İhaleye teklif verecek olanların 150 TL karşılığında ihale dokümanını satın almaları zorunlu. Ayrıcaistekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

İhale sonuçları ise, ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler