1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ`dan hukuk müşaviriği ve avukatlık düzenlemesi

TEİAŞ`dan hukuk müşaviriği ve avukatlık düzenlemesi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Genel Müdürlüğü'ndeki hukuk müşaviri ve avukat kadrolarına ilk defa atanacakların giriş sınavlarına ve atanmalarına ilişkin...

TEİAŞ`dan hukuk müşaviriği ve avukatlık düzenlemesi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Genel Müdürlüğü'ndeki hukuk müşaviri ve avukat kadrolarına ilk defa atanacakların giriş sınavlarına ve atanmalarına ilişkin usul ve esasları düzenlendi.

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviriği ve Avukatlık Sınav ve Atama Yönetmeliği'ni bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, Teşekkülün merkez ve taşra teşkilatındaki hukuk müşaviri ve avukat kadrolarına atanacaklar, kadro ve ihtiyaç durumuna göre Yönetim Kurulu tarafından uygun görülen zamanlarda açılacak giriş sınavı ile alınacaklar. Giriş sınavı yazılı ve/veya sözlü olarak yapılabilecek.

Giriş sınavına çağrılacak adayların sayısı, giriş sınavı duyurusunda belirtilen KPSSP3 taban puanı esas alınarak atama yapılması planlanan kadro sayısının beş katından fazla olmamak üzere belirlenecek. KPSSP3 puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere yapılan sıralama sonucunda son sıradaki aday ile aynı puana sahip adaylar da giriş sınavına çağrılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler