1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ’tan sistem yenileme ihalesi

TEİAŞ’tan sistem yenileme ihalesi

Enerji Günlüğü – Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) bara ve kesici arıza koruma sistemi yenilenmesi işini ihale edecek.TEİAŞ, 380/154...

TEİAŞ’tan sistem yenileme ihalesi

Enerji Günlüğü – Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) bara ve kesici arıza koruma sistemi yenilenmesi işini ihale edecek.

TEİAŞ, 380/154 kV bara ve kesici arıza koruma sistemi yenilenmesi işini ihale edeceğini duyurdu. İhaleye göre, 380 kV Temelli Trafo Merkezinde 380 kV ve 154kV baralarda kullanılan 2 (İki) adet eski tip bara koruma röleleri yerine nümerik tip bara ve kesici arıza (BBP ve BFP) koruma rölelerini ve panoları temin edilecek. Ayrıca, sekonder projelerin hazırlanması, pano dizaynı ve iç kablajının yapılarak panonun teslim edilmesi işlerini kapsayacak.

İhale, 16.04.2018 tarihinde saat 10:00’da TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü’nde yapılacak. İhale dokümanı idarenin adresinde görülebilecek ve 50 TL karşılığında Satınalma ve Ticaret Şefliğinden talep edilmesi halinde e-mail olarak gönderilebilecek. İhale ekonomik açıdan en avantajlı fiyat esasına göre belirlenecek.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü Muhaberat ve Arşiv Şefliği adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler