1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Teksan Jeneratör'de atama

Teksan Jeneratör'de atama

Enerji Günlüğü - Teksan Jeneratör Pazarlama Direktörlüğü görevine Zafer Mutlu atandı. Teksan Jeneratör Pazarlama Direktörlüğü görevine yeni...

Teksan Jeneratör'de atama

Enerji Günlüğü - Teksan Jeneratör Pazarlama Direktörlüğü görevine Zafer Mutlu atandı. 

Teksan Jeneratör Pazarlama Direktörlüğü görevine yeni bir isim atandı. elektrik ve elektronik sektörünün tanıdığı bir isim olan Zafer Mutlu 1 Aralık 2017 tarihi itibariyle Teksan Jeneratör Pazarlama Direktörlüğü görevini yürütecek.

Teksan Jeneratör’deki yeni görevine başlayan Zafer Mutlu, şirketin pazarlama süreçlerinin en etkin çözümlerle yönetilmesi ve pazardaki yerinin daha da güçlendirilmesi amacıyla projeler geliştirilmesine odaklanacak.  

Elektrik ve elektronik sektöründe uzun yıllara dayanan bir tecrübeye sahip Mutlu, 1998 yılında çalışmaya başladığı Schneider Electric bünyesinde satış, pazarlama ve iş geliştirme birimlerinde çeşitli görevler üstlendi. Daha sonra CEDETAŞ Elektromekanik San. ve Tic. Ltd. Şti.’nde Satış ve Pazarlama Müdürlüğü, EAE Elektroteknik San. ve Tic. A.Ş.’de Aydınlatma Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 

1969 yılında doğdan Mutlu, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden  mezun oldu.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler