1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ yeraltı personel takip sistemi alacak

TKİ yeraltı personel takip sistemi alacak

Enerji Günlüğü – TKİ, Garp Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere yeraltı personel takip sistemi satın alacak. Türkiye...

TKİ yeraltı personel takip sistemi alacak

Enerji Günlüğü – TKİ, Garp Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere yeraltı personel takip sistemi satın alacak. 

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Genel Müdürlüğü, Garp Linyitleri İşletmesi Müdürlüğünün ihtiyacı olarak yeraltında personeli takip etmeye yarayan bir sistem satın almak üzere ihale yapacak. 

İhale 03 Ocak 2019 günü, saat 14.00’te TKİ Genel Müdürlüğü, Zemin Kat, İhale Komisyonu Toplantı Odası, Hipodrom Caddesi, No:12, Yenimahalle, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale ile ilgili belgeler TKİ Genel Müdürlüğü, Satınalma Daire Başkanlığı, Kat:11, Oda No:1108, Hipodrom Caddesi, No:12, Yenimahalle, Ankara adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar TKİ Genel Müdürlüğü, Elektronik Belge Yönetim ve Arşiv Şefliğine verilmesi veya bu adrese iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

Firmaların ihaleye girebilmeleri için Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üyesi olmaları şartı aranıyor. 

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler