1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TP Adıyaman’da jeneratörcü alacak

TP Adıyaman’da jeneratörcü alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü, temizlik ve jeneratör gözlem /kontrol görevlisi olarak 12 işçi alacak.Türkiye Petrolleri...

TP Adıyaman’da jeneratörcü alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü, temizlik ve jeneratör gözlem /kontrol görevlisi olarak 12 işçi alacak.

Türkiye Petrolleri (TP) Adıyaman Bölge Üretim Müdürlüğü Yalankoz & Piyanko sahalarına yönelik olarak 8 jeneratör kontrol/gözlem ve 4 temizlik görevlisi alımı için ihale açtı.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 16 Mart 2017 günü saat 14.00’te TP Bölge Müdürlüğü ihale salonunda gerçekleştirilecek. İhaleye konu iş, yer tesliminden itibaren 3 yıl sürecek.

Yalnızca yerli isteklilerin katılabileceği ihale için alınması zorunlu olan ihale dokümanları, TP Adıyaman Bölge Müdürlüğü Üretim Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 250 TL karşılığından aynı adresten temin edilebilecek.

Verilen tekliflerin geçerlik süresinin ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olması gerekiyor. Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihale için isteklilerin teklif mektuplarını, TP Bölge Müdürlüğü birinci kat Muhaberat Servisine en geç son teklif verme tarihi ve saatine kadar elden vermek veya iadeli taahhütlü posta ile ulaştırmak zorunda oldukları aktarıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler