1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO 292 bin ton ham petrol taşıtacak

TPAO 292 bin ton ham petrol taşıtacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), çeşitli bölgelerden çıkarılacak 292 bin ton petrolü ilgili istasyonlara taşıttıracak. TPAO,...

TPAO 292 bin ton ham petrol taşıtacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), çeşitli bölgelerden çıkarılacak 292 bin ton petrolü ilgili istasyonlara taşıttıracak. 

TPAO, ham petrol taşıma ihalesi açtı. İhale kapsamında, çeşitli sahalarda üretilen ham petrol, Adıyaman, Şambayat, Çaylarbaşı ve Cendere istasyonlarına taşıttırılacak. 

Taşınacak ham petrol miktarı yıllık 97 bin 330 ton olmak üzere 3 yıl için 292 bin ton olacak. Toplam ihale bedeli, birim fiyatın (TL/bintonkm) 19.972,80 bintonkm/3yıl ile çarpılmasıyla bulunacak. 

İhale, 27 Aralık 2016 tarihinde saat 14:00’te  Ankara Söğütözü’ndeki TPAO Genel Müdürlüğü’nde yapılacak. 

İsteklilerden en az 90 gün geçerliliği olan teklifler sunması ve teklif bedelinin yüzde 3’ü oranında geçici teminat vermeleri isteniyor. 

Kendi üyeleri üzerine veya kendi nam ve hesabına kayıtlı, en az 2007 model ve yüzelli (150) ton kapasitede tankerlere sahip olması gerekiyor. Karayolları Taşıma Yönetmeliğinde belirtilen şartlara göre gereken K1 ve/veya R1 belgelerine sahip olunması da isteniyor. 

İhaleye ham petrol taşımacılığında deneyimli ve son beş yıllık sürede, yurt içinde bir yıl içerisinde en az kırkbeşbin (45 bin) ton petrol ya da petrol ürünlerinin nakliyesi işini hiçbir ceza almadan bihakkın yaptığını gösterir İş Bitirme Belgeleri ve bu işlere ait fatura fotokopileri gerekiyor. 

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihaleye ortak girişim olarak teklif sunulamayacak. 

İstekliler tekliflerini TL/BİNTON.KM şeklinde Birim Fiyat olarak verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler