1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO, 3 Ar-Ge projesi ihale edecek

TPAO, 3 Ar-Ge projesi ihale edecek

Enerji Günlüğü – TPAO, İlerleyen Boşluk Pompası (PCP) tasarımı, yerli Rod Pompası tasarımı ve Çamur Pompası Fluid End Tasarımı ve İmalatı Ar-Ge...

TPAO, 3 Ar-Ge projesi ihale edecek

Enerji Günlüğü – TPAO, İlerleyen Boşluk Pompası (PCP) tasarımı, yerli Rod Pompası tasarımı ve Çamur Pompası Fluid End Tasarımı ve İmalatı Ar-Ge projeleri için ihale düzenleyecek.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü, üç adet Ar-Ge projesine ait ihale ilanlarını Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

TPAO'nun Türkiye Petrolleri’nin üretim faaliyetlerinde kullandığı ve Türkiye'de imalatı bulunmayan, yurtdışından temin edilen malzemelerin tasarım ve imalatına yönelik özel sektör firmaları ile birlikte Ar-Ge çalışmaları gerçekleştirmek amacıyla gerçekleştireceği ihaleler şöyle:

Petrol ve doğalgaz üretimlerinde kullanılmak üzere, uluslararası standartlara uygun teknik gereksinimleri sağlayan ve uluslararası arenada kalite, işlevsellik, fiyat vb. açılardan rekabet edebilir yerli İlerleyen Boşluk Pompası (PCP) tasarımı, analizi ve imalatının yerli olarak gerçekleştirilmesi amacıyla Uzun ömürlü, ilgili API standartlarına uygun ve emniyetli şekilde çalışacak, mevcut patent haklarını ihlal etmeyecek bir PCP tasarımı ve imalatı.

Petrol üretiminde kullanılmak üzere, uluslararası standartlara uygun teknik gereksinimleri sağlayan ve uluslararası arenada kalite, işlevsellik, fiyat vb. açılardan rekabet edebilir yerli Rod Pompası tasarımı, analizi ve imalatının yerli olarak gerçekleştirilmesi amacıyla uzun ömürlü, ilgili API standartlarına uygun ve emniyetli şekilde çalışacak, mevcut patent haklarını ihlal etmeyecek bir Rod Pompası tasarımı ve imalatı.

Petrol ve doğal gaz sondajlarında kullanılmak üzere, aynı koşullara sahip yerli Çamur Pompası Fluid End tasarımı ve imalatı.

SON BAŞVURU TARİHLERİ

Ar-Ge projeleri için başvurular İlerleyen Boşluk Pompası (PCP) tasarımı, yerli Rod Pompası tasarımı Ar-Ge projeleri için en geç 30.12.2015 tarihi saat 17:30'a kadar, Çamur Pompası Fluid End Tasarımı ve İmalatıAr-Ge projesi için de 28.12.2015 tarihi saat 17:30'a kadar Söğütözü Mah. 2180. Cadde No: 10 06530 Çankaya (Evrak Kayıt) adresine yapılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler