1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Adıyaman’da ekip ve malzeme taşıtacak

TPAO Adıyaman’da ekip ve malzeme taşıtacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri, Adıyaman’da arama ve üretim sahalarına sürücülü minibüs araçlar ile ekip ve malzeme taşıtmak için 21 adet...

TPAO Adıyaman’da ekip ve malzeme taşıtacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri, Adıyaman’da arama ve üretim sahalarına sürücülü minibüs araçlar ile ekip ve malzeme taşıtmak için 21 adet sürücülü minibüs kiralayacak.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Adıyaman Bölge Müdürlüğü’nde 21 adet sürücülü minibüsün, minimum 13+1 kişilik oturma kapasitesine sahip, en az 2014 veya daha üst modelde, klimalı ve dizel yakıtlı olarak kiralanması işi için ihale açtı. İhaleye konu iş sözleşme tarihinden itibaren 730 gün sürecek.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 14 Nisan 2017 günü saat 14.30’da TPAO Genel Müdürlüğü Ankara’da gerçekleştirilecek.

İhaleye teklif verecek olanların satın almaları zorunlu olan ihale dokümanları TPAO Genel Müdürlüğü Makina İkmal Daire Başkanlığı İhale Müdürlüğü 6. Kat 602 numaralı odada görülebilecek ve 100 TL karşılığı Vakıflar Bankası TPAO Bürosu banka hesabına yatırılarak, dosya numarası ve şartname bedeli olduğu belirtilip aynı adresten temin edilebilecek.

İsteklilerin tekliflerini birim fiyat üzerinden TL olarak verecekleri ihale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile, fiyat teklif tablosunda yer alan her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için istekli tarafından teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan tutarların toplamı üzerinden sözleşme imzalanacak. İhalede işin tamamı için teklif verilecek.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 75 takvim günü olmak zorunda. Geçici teminat olarak verilen teminat mektuplarında geçerlilik tarihi ise 28 Temmuz 2017 tarihinden önce olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihale için tekliflerin en geç ihale saatine kadar TPAO Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Servisine ulaştırılması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler