1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Batman’da ham petrol taşıtacak

TPAO Batman’da ham petrol taşıtacak

Enerji Günlüğü - TPAO, bir yıllığına Batman'da Batı Raman istasyonlarına (AP1, AP2, 2TP1, 2TP3, 3TP1 ve 3TP2), Batı Raman kuyularına ve Dodan’a tankerlerle...

TPAO Batman’da ham petrol taşıtacak

Enerji Günlüğü - TPAO, bir yıllığına Batman'da Batı Raman istasyonlarına (AP1, AP2, 2TP1, 2TP3, 3TP1 ve 3TP2), Batı Raman kuyularına ve Dodan’a tankerlerle nakil ve teslimi hizmeti alacak.

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı. Buna göre, Türkiye Petrolleri A.O. Batman Bölgesi boru hatları ile taşıma olmayan muhtelif sahalardan üretilen petrolün, dolum tesislerinden Batman'da Batı Raman istasyonlarına (AP1, AP2, 2TP1, 2TP3, 3TP1 ve 3TP2), Batı Raman kuyularına ve Dodan’a tankerlerle bir yıllığına nakil ve teslimi için hizmet alımı işini açık ihale usulü ile ihale edecek. 

İHALE YERİ VE TARİHİ 

İhale 27/02/2018 tarihinde saat 14:30'da TPAO Genel Müdürlüğü Makine İkmal Daire Başkanlığı 6. Kat Toplantı Salonunda yapılacak. 

İhale dokümanı TPAO Genel Müdürlüğü Makina İkmal Daire Başkanlığı, İhale Müdürlüğü, 6. Kat 601 Nolu Odadan üçyüz (300) TL karşılığı temin edilebilecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve ortak girişim katılmayacak.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler