1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO bölgeler ve İstanbul arası nakliye hizmeti ihalesi yapacak

TPAO bölgeler ve İstanbul arası nakliye hizmeti ihalesi yapacak

TPAO, İstanbul ve çevresindeki limanlardan Filyos Limanı’na ve bölgelere, 365 gün boyunca gerçekleştirilmek üzere nakliye hizmeti satın alacak. 

TPAO bölgeler ve İstanbul arası nakliye hizmeti ihalesi yapacak

Enerji Günlüğü - TPAO, İstanbul ve çevresindeki limanlardan Filyos Limanı’na ve bölgelere, 365 gün boyunca gerçekleştirilmek üzere nakliye hizmeti satın alacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, İstanbul ve çevresindeki limanlar ve gümrüklerden Merkez, Taşucu Filyos KLM ve bölgelere nakliye için 365 gün boyunca hizmet satın almak için açık ihale usulüyle, ihale yapacak. 

İhale, 28 Ocak 2022 günü, saat 10.30’da, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğünün web sitesinden indirilebilecek ve bankaya yatırılması gereken 500 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, İhale Salonu, Gelen Evrak Servisi, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla ulaştırılması gerekiyor. 

İsteklilerin mesleki ve teknik yeterlilik belgeleri ile iş deneyimi belgelerini ibraz etmeleri ve teklif tutarının %3’ü kadar geçici teminat vermeleri de gerekiyor. 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler