1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO hizmet alımı ihalesinde düzeltme

TPAO hizmet alımı ihalesinde düzeltme

Enerji Günlüğü - TPAO’nun Yurtdışı Nakliye ve Organizasyonu (Freight Forwarder) Hizmeti Satınalma ihalesinde düzeltme yapıldı.Türkiye Petrolleri A.O....

TPAO hizmet alımı ihalesinde düzeltme

Enerji Günlüğü - TPAO’nun Yurtdışı Nakliye ve Organizasyonu (Freight Forwarder) Hizmeti Satınalma ihalesinde düzeltme yapıldı.

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, 21.12.2013 tarih ve 28858 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Yurtdışı Nakliye ve Organizasyonu (Freight Forwarder) Hizmeti Satınalma” ihalesine ait İdari Şartnamede yapılan değişikliği bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, İdari Şartnamenina. 7.5. c) maddesi “İstekliler, ilk ilan tarihinden geriye doğru son 5 (beş) yıl içindeki herhangi bir yıllık periyodda kamu veya özel sektörde tek bir firmaya yönelik, deniz yolu taşıması için en az 100 (yüz) ve hava ile karayolu toplamı en az 70 (yetmiş) adet sevkiyatı organize ederek nakliye işini gerçekleştirdiklerini (Freight Forwarding Hizmetini) iş deneyim belgeleri ve taşımayı yaptığı firma veya idarece onaylı navlun faturası suretleriyle belgeleyeceklerdir.” olarak düzeltildi.

TPAO'DAN HİZMET ALIMI

Önceki ve Sonraki Haberler