1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO nakliye işi yaptıracak

TPAO nakliye işi yaptıracak

Enerji Günlüğü - TPAO Batman Bölge Müdürlüğü, kendisine bağlı merkez ile muhtelif saha ve kamp işyerlerine, kasalı kamyon ve treyler araçlarla malzeme...

TPAO nakliye işi yaptıracak

Enerji Günlüğü - TPAO Batman Bölge Müdürlüğü, kendisine bağlı merkez ile muhtelif saha ve kamp işyerlerine, kasalı kamyon ve treyler araçlarla malzeme taşıma hizmeti satın alacak.

TPAO Batman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Batman Bölge Müdürlüğüne bağlı merkez ile muhtelif saha ve kamp işyerlerine, kasalı kamyon ve treyler araçlarla malzeme taşıma işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 14/01/2014 Salı günü, Saat 14:00’daTPAO BATMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BATMAN adresinde gerçekleştirilecek.

İhalede teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TPAO BATMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - MUHABERAT ŞEFLİĞİ BATMAN adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı idarenin adresinde görülebilecek ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı TPAO BATMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-BON BAŞ MÜHENDİSLİĞİ BATMAN adresinden satın alınabilecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği İhale sonuçları ise, ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler