1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Personel Vakfı üyeleri çifte maaş alacak

TPAO Personel Vakfı üyeleri çifte maaş alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrol leri Anonim Ortaklığı Personeli Vakfı'nın bin 752 üyesi hem vakıftan hem de BES'ten maaş alacak.AvivaSA, TÜRKİYE PETROLLERİ...

TPAO Personel Vakfı üyeleri çifte maaş alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrol leri Anonim Ortaklığı Personeli Vakfı'nın bin 752 üyesi hem vakıftan hem de BES'ten maaş alacak.

AvivaSA, TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. PERSONELİ VAKFI birikimlerinin BES'e aktarımı için Adendum Aktüerya Emeklilik Danışmanlık şirketiyle işbirliği yaparak, yeni bir modelin ilk uygulamasını gerçekleştirdi. Hem vakfın hem de AvivaSA'nın danışmanlığını yapan Adendum'un geliştirdiği bu yeni model ile TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. PERSONELİ VAKFI üyelerine; hem vakıftan hem de BES'ten maaş alma hakkı tanındı.

Emekliliği hak edenler 20 yıl boyunca BES'ten maaş alacak, 20 yılın ardından ise bu süreçte aidat ödememelerine rağmen ömür boyu vakıftan maaş almaya devam edecekler. Bu kapsamda; vakıftaki haklar ile BES'teki haklar birbirine paralel yürütülecek; BES'ten ayrılmak isteyenler vakıftaki haklarından da vazgeçmiş olacak. 

... 

Önceki ve Sonraki Haberler