1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Şırnak’ta ham petrol taşıma hizmeti alacak

TPAO Şırnak’ta ham petrol taşıma hizmeti alacak

TPAO, Şırnak Bölge Müdürlüğü’ne bağlı sahalardan, ham petrol taşıma hizmeti satın alacak.

TPAO Şırnak’ta ham petrol taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TPAO, Şırnak Bölge Müdürlüğü’ne bağlı sahalarda, ham petrol ve bazı başka akışkanlar için nakliye, dolum ve boşaltım hizmetleri satın alacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bir yıl içinde yeteri kadar personel ve araçla, TPAO Şırnak Bölge Müdürlüğü, Üretim Müdürlüğüne bağlı mevcut sahalar ile yine Bölge Müdürlüğüne bağlı yeni açılacak sahalarda; sahadan sahaya, sahadan bölgelere, sahadan Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) terminallerine, kuyu tamamlama ve sondaj ile diğer kuyu operasyonları esnasında ihtiyaç duyulan ham petrol ve diğer mayileri taşıma, dolum ve boşaltım hizmet alımı işi için açık usulde ihale yapacak. 

İhale, 18 Ocak 2024 günü, saat 10.00’da, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, Nizami Gencevi Caddesi, No:10, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğüne ait web sitesinden indirilebilecek veya yurtiç[email protected] adresinden eposta yoluyla talep edilebilecek. Şartname için TPAO’ya ait banka hesabına 1.000 lira yatırmak gerekecek. 

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, İhale Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresine elden teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla ulaştırılması gerekiyor. 

İsteklilerin mesleki ve teknik yeterlilik belgeleri ile iş deneyimi belgelerini ibraz etmeleri ve teklif tutarının %3’ü kadar geçici teminat vermeleri de gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler