1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO tehlikeli madde taşıttıracak

TPAO tehlikeli madde taşıttıracak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman’da bir yıllığına kamyonlarla kimyevi madde ve malzeme taşıma hizmeti alacak. TPAO,...

TPAO tehlikeli madde taşıttıracak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman’da bir yıllığına kamyonlarla kimyevi madde ve malzeme taşıma hizmeti alacak. 

TPAO, Batman Bölge Müdürlüğü, TP Batman Bölge Müdürlüğüne bağlı tüm petrol sahalarına, sahadan sahaya, sahadan bölgelere, yeni keşfedilecek tüm petrol sahalarına ve ihtiyaç duyulan tüm yerlere kamyon ile kimyevi madde ve malzeme taşıma işini “Açık İhale Usulü” ile ihale edeceğiniz duyurdu. İş kapsamında 1 (bir) yıl süreli 2’si tehlikeli madde taşınmasında kullanılmak üzere toplam 4 (dört) adet kamyon kiralanacak. 

SADECE YERLİ İSTEKLİLERE AÇIK

İhale, 30 Kasım 2017 tarihinde saat 14:30’da Ankara Söğütözü’ndeki TPAO Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. İhale sadece yerli isteklilere açık ve konsorsiyumların teklifleri kabul edilmeyecek. İşin tamamı için teklif verilmesi gereken ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

BİRİM FİYAT ÜZERİNDEN TL TEKLİF

Katılmak isteyenlerin 100 TL’lik ihale şartnameyi satın almaları zorunlu. İhaleye sunulacak tekliflerin ihale saatine kadar TPAO Genel Müdürlüğü gelen evrak servisine elden ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırılması gerekiyor. İstekliler tekliflerini birim fiyat üzerinden ve TL cinsinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile fiyat teklif tablosunda yer alan her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için istekli tarafından teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan tutarların toplamı üzerinden sözleşme imzalanacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler